info

tapahtuma

 

Tampereen Tullikamari ja oululainen 45 Special järjestivät kesäkuun 12. ja 13. päivänä Stayin’ Alive Festivalin, jonka lähetys loikki kahden legendaarisen liveklubin lavoilla.

 

Stayin’ Alive Festival kannustaa jokaista kasvattamaan omaa festarikokemustaan ja nauttimaan siitä. Jokainen voi näyttää maailmalle, että olemme yhä elossa. Hyvä idea on pystyttää oma festarialue vaikkapa parvekkeelle, pihalle tai terassille ja virittää ääni ja kuva niin hyviksi kuin suinkin.

 

Hyviä tapoja parantaa keikkaelämystä on liittää tietokone tai puhelin ulkoiseen äänentoistojärjestelmään. Voit myös kytkeä tietokoneesi HDMI-kaapelilla televisioosi, niin elämyksen kuvallinen anti laajenee. Mikäli lähetys nykii, muista päivittää selainikkuna ja sulkea muut välilehdet ja lataukset.

 

Voit kommentoida keikkoja, mutta sitä varten sinun tulee tunnistautua.

 

Festivaalitunnelmaan pääsee luonnollisesti myös mobiilisti (kuulokkeet/kaiuttimet parantavat kokemusta).

 

Festivaali on koettavissa - ja TUETTAVISSA - jälkikäteen 20.6.2020 asti.
StayAlive.Fi

 

saapuminen

Stayin' Alive festivalille saapuminen on helppoa. Tarvitset ainoastaan modernin verkkoyhteyden, jota hyödyntäen voit festaroida juhlan VIRALLISEN sivuston StayAlive.fi tai facebook-sivun kautta

turvallisuus

 

Stayin’ Alive Festival on huipputurvallinen tapahtuma. Ainoastaan Internetissä yleiset huijaussivustot aiheuttavat päänvaivaa. Tarkista aina, että käytät vain tapahtuman virallisia linkkejä ( StayAlive.fi ), kun esimerkiksi ostat tukilipun festivaalille.

Omat eväät (ruoka ja juoma - myös alkoholipitoiset) ovat sallittuja festivaalialueella. Sateen sattuessa voit käyttää sateenvarjoa. Retkituolit, uima-altaat ja kumiankat ovat sallittuja. Tupakoi, jos siltä tuntuu. Muista juoda vettä joka päivä. Pidä hyvää huolta luonnosta, eläimistä ja ihmisistä. Pukeudu asianmukaisesti tai ole alasti.

MAJOITUS

 

Voit majoittua kotonasi tai muualla. Nuku hyvin.

OULU - TAMPERE - MAAILMA

#STALFEST

info@stayalive.fi